Datum:24-06-2018
LOCATIE: Parkpop Zuiderpark

Elk jaar organiseert Stichting Aight het knallende 5-daagse I Love HipHop Festival in Den Haag, variërend van optredens tot masterclasses en filmavond tot stand-up comedy avond. Ook dit jaar hebben we met The Hague Street Art weer toffe graffiti wanden op verschillende locaties neergezet om dit onderdeel van de hiphop cultuur te vertegenwoordigen.

Op zaterdag 23 juni stonden Maedist en Graphic Sense in de foyer van het Paard van Troje waar ze de bezoekers kleurrijk verwelkomde met een 3 meter hoge graffiti wand. De uitdaging hierin was het werken op een grote wand zonder spuitbussen omdat het binnen plaats vond. Toch lukt het de artiesten om halverwege de avond een knallende muur met toffe art te etaleren.

De dag erna, op Parkpop, één van de grootste gratis festivals van Europa, waren twee wanden van 36 meter lang aan weerszijde van het Hip Hop podium opgebouwd. Op het podium was de hele dag breakdance te zien. Acht graffiti artiesten, bekend van verleden tot heden, hebben deze muren in hun eigen stijl voorzien van toffe street art. Op de linkerwand naast het podium waren Maedist, Jade, Spel en Jim te zien, en rechts page33, moshe, dazr en talib. Op de rechterwand hebben we ook mogen  genieten van twee artiesten uit Zuid Afrika, Zesta en Page33, die beiden toffe portretten hebben gemaakt.