Datum: 09-06-2017
LOCATIE: s Gravenzande Marktplein 5

Halverwege Mei zijn wij benaderd door projectontwikkelaar BPD die een nieuw winkelcentrum in s-Gravenzande aan het verwezenlijken was. PBD was op zoek naar een creatieve manier om het winkelcentrum te openen in en wilde hiervoor graag een wandschildering aan laten brengen. Natuurlijk waren ze hiervoor bij ons aan het juiste adres!

Na enkele gesprekken met de opdrachtgever heeft BPD gekozen voor Sophia den Breems die een mooi ontwerp heeft gemaakt voor de opening. Het ontwerp bestaat uit verschillende Graven die boodschappen doen in het nieuwe winkelcentrum. Zo is de link gelegd tussen het oude en het nieuwe s-Gravenzande.

Omdat er slechts 10 dagen beschikbaar waren voor de uitvoer heet THSA arties Sjors Kouthoofd Sophia begeleid in de uitvoer van het project. Na hard werken en enkele avonden door te hebben gebracht bij de muur hebben Sophia en Sjors de wand op tijd afgekregen voor de opening op 9 juni. Eenmaal onthuld stroomde de positieve reacties van de buurtbewoners, ondernemers en PBD binnen. Een erg leuk project, waaarbij Street Art echt een positieve bijdrage aan de wijk heeft gegeven!

 

Fotos: Gordon Meuleman