Datum:27-11-2016
LOCATIE:Binkhorst Hall of fame

Elke eerste zondag van de maand organiseert The Hague Street Art mini graffiti Jams waar iedereen aan mee kan doen.

De Jams zijn toegankelijk voor jongeren vanaf 15 jaar die het leuk vinden om eens mee te komen painten. Je hoeft geen ervaring te hebben want er zijn genoeg mensen die je willen helpen. Het is een mooie manier om met Street Art & Graffiti in aanraking te komen en onder begeleiding van ervaren Artiesten. Daarnaast is het ook een mooie manier om gelijkgestemden te ontmoeten.

Wij zorgen voor voldoende verf zodat je een eigen piece  kan zetten, organiseren thema wanden, doen trips naar grotere graffiti jams en brengen je naar diverse legale graffiti locaties. (Waaronder ook de overdekte spots )  De kosten inclusief alle materialen zijn 10,- per deelnemer.

Om het jaar af te sluiten hebben we een grote laatste Jam voor 2016 bij de Binkhorst HOF georganiseerd voor de jongeren die het afgelopen jaar met ons mee hebben gejamd.
Het was een lekker grote, diverse groep bestaande uit jongens en meiden met allerlei achtergronden. Een vluchteling vanuit Syrië, een meisje dat vanuit Guatemala in Nederland is komen wonen, een studente van de KABK uit Duitsland, een aantal ervaren graffiti boys uit Den Haag en wat oude rotten uit het vak.

Altijd leuk om te zien hoe de jongeren het afgelopen jaar ontwikkeld zijn en steeds beter worden in het omgaan met een spuitbus! Daarnaast is het ook altijd goed om te zien hoe elke deelnemer zijn eigen invulling geeft aan de Sunday Jam, sommigen maken letters, terwijl anderen experimenteren met characters of abstracte figuren.

Al met al was het weer een zeer geslaagde Jam met erg leuk resultaat!