Datum:11-09-2016
LOCATIE: Skatebaan Zuiderpark

Het was alweer de vierde en laatste editie van BlockJam dit jaar! En wederom was het evenement voor en door de wijk een groot succes.

Ditmaal was het beurt aan stadsdeel Escamp. De BlockJam vond plaats bij de skatebaan in het Zuiderpark. Een superlocatie met speciale legale oefenmuren voor de Graffiti demo's en workshops en een baan voor de BMXers en skaters. Het was net als de voorgaande BlockJams weer een heerlijk zonnige dag vol creativiteit, sportiviteit en muziek. Tijdens het evenement heeft THSA samen met bezoekers aan een grote graffiti wand gewerkt. 

BlockJam is een cultureel, creatief, informatief en sportief evenement waar jongeren uit de wijk zelf aan mee kunnen organiseren. BlockJam biedt jongeren uit de wijk de kans hun eigen talent te ontdekken, te etaleren en verder te ontwikkelen. Daarnaast is er de mogelijkheid omtijdens het festival vragen stellen aan professionals op het gebied van gezonde vrijetijdsbesteding, diverse sportverenigingen, wijkactiviteiten en werk- en toekomst. BlockJam brengt jongeren, talenten, wijkorganisaties en het stadsdeel bij elkaar. 

Meer informatie over de BlockJam is te vinden op http://www.blockjam-denhaag.nl/