Over de kunstenaar

Bier en Brood streeft ernaar de grenzen van visuele kunst te verleggen door complexe computer gegenereerde ontwerpen om te zetten in tastbare vorm. Niet alleen met esthetiek, maar ook door het uitdagen van het begrip realiteit en het verkennen van de mogelijkheden van menselijke verbeelding.

Inspiratie komt uit de spanningen van de moderne samenleving en toekomstige technologische innovaties, waarbij surrealistische en psychedelische elementen gebruikt worden die een verfrissend perspectief bieden op onze wereld en de perceptie ervan. Kenmerkende zwart-wit en grijstinten, in combinatie met computer gegenereerde optische illusies, geven het werk een unieke visuele identiteit die opvalt.

Bier en Brood creëert een visuele fantasierealiteit die de verschuiving in de samenleving weerspiegelt van de fysieke wereld  naar het digitale domein. Door het digitale tot leven te brengen op een manier die precisie en detail combineert met de tastbare aard van “traditionele” schilderkunst, vervagen de grenzen tussen de virtuele en fysieke wereld.

Kunst heeft de kracht om de ruimtes die het bewoont te transformeren. De werken gaan een dialoog aan met de omgeving waarin ze zich bevinden en creëren een interactie tussen het kunstwerk en de omringende ruimte. De kijker wordt geïnspireerd om de wereld op nieuwe en opwindende manieren te zien.

Samengevat is het werk niet alleen esthetisch aangenaam, maar vormen ze een medium van expressie die de wereld weerspiegelt waarin we vandaag de dag leven.  Het publiek wordt uitgenodigd om in deze wereld te duiken en de grenzen van de realiteit te verkennen.

Details

WIL JE Bier en Brood INHUREN VOOR EEN PROJECT?