Datum: 01-12-2018
LOCATIE: Binckhorst Binckhorst

De Street Art Route Binckhorst een feit!

De route werd vrijdag 9 november geopend door initiatiefnemer en inmiddels Tweede Kamerlid Martin Wörsdörfer en wethouder Boudewijn Revis. Zij kregen de ‘Binck Street Art Guide, volume 1’ overhandigd door Leo Heusdens van The Hague Street Art tijdens een feestelijke happening in het Teleport Hotel.
 
Op de Street Art Binckhorst route zijn uiteenlopende muurschilderingen van Haagse, nationale én internationale Street Art artiesten te bewonderen, op soms verrassende plekken. Er is kunst aangebracht op onder meer muren van gebouwen, transformatorhuisjes, de pilaren, lobby, lift en kamers van het Teleport Hotel én in de bidkapel op begraafplaats St. Barbara. De Street Art accentueert het rauwe randje van deze innovatieve wijk in ontwikkeling. Bij de opzet ervan is samengewerkt met The Hague Street Art, DPZ/Meldpunt Graffiti, bedrijven/ondernemers en andere gebruikers en bewoners van de Binckhorst.

Het is nu al zo’n groot succes, daarom gaan we vanaf 2019 voor uitbreiding van de route!
Een exemplaar van de ‘Binck Street Art Guide, volume 1’ vind je onder meer bij het Teleport Hotel, de VVV en stadsdeelkantoor Laak.

De guide is ook online te vinden via: https://issuu.com/thehaguestreetart/docs/binckhorst_street_art_guide_01

Een actuele kaart kunt u zien (en uitprinten) via: www.thehaguestreetart.nl/images/BINCKHORSTTOUR_v5.0.pdf