Datum: 20-01-2017
LOCATIE: Frietwinkel Den Haag Korte Poten 23

The Hague Street Art presenteert Parallel Exposure! Een nieuw concept waarbij op twee locaties tegelijkertijd geëxposeerd wordt door een THSA aangesloten artiest.

Parallel Exposure is ontwikkeld in samenwerking met de Frietwinkel en B-aparthotel Kennedy in Den Haag. Komend jaar zullen wij meerdere  exposities gaan organiseren op deze locaties.

Vrijdag 20 januari was de opening van de eerste expositie van Serge Kortenbroek in de Frietwinkel. Dit was een groot succes! Serge is een veelzijdige kunstenaar met een grote passie voor tekenen, schilderen en graffiti. Het werk van Serge begint met een notitie of een ruwe schets en dit vormt zich tot een nieuw kunstwerk.

Wanneer Serge onderweg oude spullen tegenkomt neemt hij deze mee. Door het te beschilderen wil hij de spullen weer opknappen. Serge haalt veel inspiratie uit dagelijkse bezigheden. Aan inspiratie en passie voor kunst komt Serge dus niets tekort, maar wel heeft hij het momenteel zo druk dat veel van zijn ideeën blijven liggen. In de toekomst zou Serge het liefst bezig zijn met het onder handen nemen van mooie muren en oude gebouwen.

Foto's: Thomas Vahé