Datum:28-08-2016
LOCATIE: Newon Plein Segbroek

Het was alweer de derde editie van BlockJam dit jaar! En wederom was het evenement voor en door de wijk een groot succes.

Ditmaal was de BlockJam neergestreken op het Newtonplein in de wijk Segbroek. Het was een heerlijk zonnige dag vol creativiteit, sportiviteit en muziek. Tijdens het evenement heeft THSA samen met bezoekers aan een grote graffiti wand gewerkt. 

    

Naast de Graffiti wand is er ook een mooi "urban knitting" project door de bewoners van woon-zorgcentrum Jonker Frans gemaakt. Hiervoor zijn de bewoners voorafgaand aan het evenement meerdere malen samengekomen om te werken aan dit mooie kleurrijke kunstwerk!

    

BlockJam is een cultureel, creatief, informatief en sportief evenement waar jongeren uit de wijk zelf aan mee kunnen organiseren. BlockJam biedt jongeren uit de wijk de kans hun eigen talent te ontdekken, te etaleren en verder te ontwikkelen. Daarnaast is er de mogelijkheid omtijdens het festival vragen stellen aan professionals op het gebied van gezonde vrijetijdsbesteding, diverse sportverenigingen, wijkactiviteiten en werk- en toekomst. BlockJam brengt jongeren, talenten, wijkorganisaties en het stadsdeel bij elkaar. 

Meer informatie over de BlockJam en de locaties / data van de volgende Blockjams zijn te vinden op http://www.blockjam-denhaag.nl/