Items filtered by date: februari 2019
14/02/19

Pop Eye

Pop Eye heeft een artistieke achtergrond, hij ging van straat graffiti naar de kunstacademie en lande hierna weer terug op de straat. Pop Eye is onderdeel van een op een karakter gebaseerde golf van streetartists. Pop Eye heeft zijn roots in de traditionele gebaseerde graffiti scene van New York City, maar transformeerde zijn methodes voor de toekomst van streetart. 

Het vliegende alziende oog combineert frisse kleuren, verfijnde technieken met oldschool kwaliteit voor het oorspronkelijk streetart gevoel. Pop Eye beleeft graag nieuwe avonturen, reagerend op zijn omgeving.

Pop Eye staat garant voor positieve reacties!

 

Published in Artiesten

Artiestenduo uit Johannesburg, Zuid Afrika. Dit artistieke koppel stond in de zomer van 2018 spontaan op de stoep bij de THSA ‘headquarters’ met de boodschap dat ze graag zouden willen schilderen in Den Haag. Gezien hun staat van dienst en hun zeer prettige en professionele werkhouding konden ze gelijk aan de slag voor diverse projecten. Zo hebben ze bijvoorbeeld de bovenste etage van het pand van ANNA vastgoed aan de Binckhorstlaan 151 een volledige make-over gegeven in slecht een aantal dagen. Niet ver daar vandaan hebben ze een schildering aangebracht in de Fokkerhaven. Daarnaast hebben ze ook op diverse ‘jams’ geweldige kunstwerken op locatie gemaakt, bijvoorbeeld op de ‘Parkpop jam’ en bij het ‘truck in truck’ event.

Ze waren een tijdje terug naar Johannesburg voor een aantal waanzinnige murals maar hebben zich inmiddels in Den Haag gevestigd om hier aan de slag te gaan!

 

 

Published in Artiesten