Items filtered by date: augustus 2018

Onze partner ANNA Vastgoed & Cultuur heeft er weer leuk een pand bij in de Binckhorst. ANNA gaat de bovenruimte hiervan exploiteren voor events.

Published in Besloten ruimte

Aan het begin van de zomer hadden we all een mooie mural ism statushouders op de achterzijde van het pand gemaakt en nu was het beurt aan Erwin Verkade om zijn visie van het "Central Innovation District" op de voorzijde af te beelden.

Published in Publieke ruimte

Oprichter van de legendarische Haagse band ‘Q65’ Joop Roelofs verdiende, na een eerder portet op een van de legale oefenmuren, een permanente wandschildering. En welke plek was daar beter geschikt voor dan de plek waar ‘de kjoe’ al hun nummers hebben geschreven?

Published in Publieke ruimte
19/08/18

NEAR!

Met ruim 30 jaar ervaring is NEAR! een veel gevraagd graffitikunstenaar die zich onderscheidt met zijn unieke characters en portretten wat hij vervaardigt op lokale graffiti hall of fames en houten panelen in zijn atelier. Tevens houdt hij zich ook bezig met portrettekenen, illustreren en grafische vormgeving. Zijn artworks zijn de afgelopen jaren veelvuldig te bewonderen geweest op o.a. graffiti "hall of fames", festivals,  jams en projecten in Nederland en België.

 

Published in Artiesten

Tuesday 14 August 14 , the travelling expo "Truck in Truck" is landing in The Hague!

Published in Agenda

The #1 Street Art Festival in the World is Coming to Rotterdam!

Published in Agenda
Pagina 1 van 2