Items filtered by date: april 2018

Hij is er weer! Ons 4e issue van het The Hague Street Art magazine, dubbel zo dik en boordevol Street Art!

Published in Nieuws

De dagen worden weer langer, het zonnetje is in zicht en dat betekent dat The Hague Street Tour weer volop geboekt wordt!

Published in Projecten

BLOCKJAM een cultureel, creatief, informatief en sportief evenement waar jongeren uit de wijk zelf aan mee kunnen organiseren. BLOCKJAM biedt jou de kans je eigen talent te ontdekken, te etaleren en verder te ontwikkelen. Daarnaast kun je tijdens het festival vragen stellen aan professionals op het gebied van gezonde vrijetijdsbesteding, diverse sportverenigingen, wijkactiviteiten en werk- en toekomst. BLOCKJAM brengt jongeren, talenten, wijkorganisaties en het stadsdeel bij elkaar. Meer info via: https://www.blockjam-denhaag.nl/

 

Blockjam Escamp

 Wat: Blockjam Escamp 

 Voor wie: Iedereen

 Wanneer: Zaterdag 7 juli 2018

 Locatie: Zuiderpark (skatepark), Meester 

Ontmoet je favo vlogger!

Volg diverse workshops zoals Graffiti, Breakdance, DJ en nog veel meer. 

Met o.a. BMX demonstraties, workshops en wedstrijden, voetbal clinics, demonstraties en wedstrijdjes noem maar op.....

Bezoek onze interactieve banenmarkt en laat je CV checken. Wie weet levert het je wat op!

 

 

 

Published in Agenda

 Groot nieuws! De ‘European Space Agency’ (ESA) en The Hague Street Art (THSA) bundelen hun krachten voor een uniek cross-overproject tussen Street Art en ruimtevaart.

Published in Agenda

Onlangs werden we benaderd door het bedrijf Re-Born B.V. om onderdeel te zijn van de restyling van het Driestar College in Gouda.

Published in Besloten ruimte

Zoals de meeste van jullie weten zijn de artiesten van The Hague Street Art de afgelopen maanden hard bezig geweest om de hotelkamers in het The Hague Teleport hotel tot Street Art rooms om te toveren.

Published in Publieke ruimte