Items filtered by date: oktober 2018

Op vrijdag 9 november lanceren we de vijfde editie van het The Hague Street Art magazine! Dit wordt feestelijk gevierd samen met de opening van Street Art Route Binckhorst.
  
Maak kennis met het THSA team, leer de artiesten kennen en kom je gratis magazine en routegids halen. Het gaat een feestje worden!

 

Meer info via:  https://www.facebook.com/events/1743150789127753/

Mocht je niet bij de opening kunnen zijn en je wilt wel graag ons gratis THSA magazine ophalen check dan vanaf 14 november een van de uitdeelpunten via: http://www.map.thehaguestreetarttour.com/nl/about#gratis-hardcopy-en-magazine

Published in Agenda

Sander van Heukelom combineert ambachtelijke en hightech technieken met ongebruikelijke materialen om tot een verrassend resultaat te komen. Zijn voorliefde voor gelaagdheid en drang om te experimenteren leidde tot zijn expertise in plastics en epoxy en hij ontwierp het zitmeubel ‘The Original Fat Cap Chair’. In zijn (grafische) werk spelen letters vaak een grote rol.

Momenteel maakt hij een studie van oude gravures die hij met lasertechniek tot leven brengt. “Mijn werk is niet alleen om naar te kijken, mijn bedoeling is dat het je uitnodigt om het ook aan te raken.”

Vanuit zijn studio in Scheveningen maakt Sander onder de naam Mr Laser Cut een brede variatie lasergesneden en CNC-gefreesde 2D- en 3D-producten van diverse materialen voor de kunst- en commerciële sector.

 

Published in Artiesten

Under construction

Published in Publieke ruimte

Under construction

Published in Publieke ruimte