Op 3 april hebben wij de eerste editie van ons eigen GRATIS magazine officieel gelanceerd! Dit vond plaats in een zeer inspiratievolle omgeving; De Galerie Den Haag aan het Noordeinde.

Voor deze bijzandere gelegenheid was de gehele galerie ingericht met passende Urban en Street art. De lancering werd verricht door stadsdeeldirecteur Lilianne Blankwaard van het stadsdeel Haagse Hout en Jochem Cats, artistiek leider van The Hague Street Art. Met lekkere tunes van Ton Steenvoorden, en onder het genot heerlijke bagels van Bagels en Beans, kon iedereen het nieuwe magazine bewonderen. 

THSA magazine release  THSA magazine release 

THSA Magazine release  THSA Magazine release

Het magazine is op vele plaatsten gratis verkrijgbaar. Wil je weten waar precies? Check hier alle afhaalpunten. Je kunt het magazine ook online bekijken, inclusief 2 extra bonuspagina's! Dit jaar zullen er nog twee edities van het magazine verschijnen. De eerstvolgende editie staat gepland voor de nazomer. Hierbij willen wij De Galerie Den Haag en Coen van den Oever, Bagels & Beans, Lillanne Blankwaard, Meldpunt Graffiti en alle adverteerders nogmaals hartelijk bedanken! Het was fantastisch!