THSA EXPOSITIES!

We gaan dit jaar goed beginnen! Met een mooie expositie van THSA artiest Serge Kortenbroek op 2 lokaties tegelijkertijd; Parallel Exposure!

Parallel Exposure:

Een uniek concept waarbij een THSA platform artiest een groot aantal kunstwerken kan tentoonstellen aan een breed en divers publiek. Op twee verschillende locaties heeft één artiest/collectief twee verschillende exposities die gelijktijdig plaatsvinden. Waar de ene locatie een laagdrempelige maar zeer hippe horecagelegenheid is in het centrum, is de ander een high-end hotel / longstay accommodatie buiten het centrum. Uiteraard kunnen op beide locaties kunstwerken van de artiest worden bekeken en gekocht. THSA fungeert als curator, organisator en (grotendeels) promotor voor deze reeks exposities.

Over de kunstenaar:
Serge tekent en schildert surrealistische wezens, dieren, cyborgs en androïde schepsels. Op uiteenlopende ondergronden - van schildersdoek en papier tot muren en op gevonden objecten. Zo creëert hij duistere taferelen met een subtiele knipoog. Doordat Serge telkens met andere materialen en thema’s experimenteert blijft zijn stijl zich continu ontwikkelen.