We zijn erg trots om te melden dat het I Love Hip Hop festival samen met THSA dit jaar twee wereld artiesten heeft geboekt voor de ‘I Love HipHop Street Art Tour’.

Van 14 t/m 25 juni komen Eelco van den Berg en SatOne naar Den Haag om 2 dikke paint demo's te geven op de gevel van Paard van Troje en de Media Markt Den Haag.

SatOne gaat vanaf een hoogwerker schilderen op een doek van 25 m2, dat hoog aan de gevel hangt van het Paard aan de Prinsengracht. Van dinsdag 14 juni tot en met vrijdag 17 juni kan je deze Duitse artiest aan live aan het werk zien.

SatOne in het kort: 

‘SatOne’ is een pseudoniem van de autodidacte kunstenaar Rafael Gerlach uit  München, die oorspronkelijk is geboren in Venezuela. Deze ervaren grafisch ontwerper ontdekte zijn belangstelling voor graffiti al vroeg in zijn leven. Hij ontwikkelde op een intensieve manier zijn eigen stijl en vond een vormentaal die een fascinerende middenweg tussen technocratie en het kunstwerk van imaginaire werelden pleegt. De technische precisie doet ons denken aan digitale (grafische) kunst, maar zijn werk vervaardigt hij juist ambachtelijk, met de hand, wat zijn stijl volledig opzichzelfstaand maakt.