Disciplines
Over de kunstenaar

Artdrenaline

(Patrick Goos, Den Haag, 1972)

Artdrenaline is een professioneel bedrijf, opgericht door Patrick Goos, wat zich bezig houdt met diverse vormen van airbrush en graffiti art. Na de oprichting in 2005 heeft Patrick Goos naam gemaakt met de vele muurschilderingen op kopgevels in Den Haag met als hoogtepunt meer dan 15 kunstwerken op kopgevels door heel Den Haag.

Patrick Goos is begonnen in 1985 als graffiti artiest en heeft zich als autodidact alle fijne kneepjes van het vak aangeleerd, met als specialisme het realisme en 3d graffiti. De laatste jaren is Patrick Goos zich gaan onderscheiden door zich te focussen op het freehand airbrushen, geen malletjes maar uit de losse pols. Ook hierin weet hij zich te onderscheiden door het realisme (met een vleugje graffiti.) Deze vorm van kunst heeft een fijnere uitstraling waardoor oa. meer details in een muurschildering gebracht kunnen worden en meer toegankelijker zijn in “nette” ruimtes in het bedrijfsleven maar ook voor de particulier neemt hij graag zijn airbrush mee. 

Patrick staat open voor alles en ziet in alles een uitdaging die hij niet uit de weg gaat. Of dit nu realisme is of abstract, van kinderkamer tot vergaderzaal, van tuinschutting tot kopgevel….niks is te gek voor deze jongen. Zijn vrije werk is herkenbaar aan realistisch werk in diverse gradaties van 1 kleur.  Tot slot…. Om de klant nog beter van dienst te kunnen zijn werkt Patrick steeds vaker met water gedragen verf om de overlast van stank tot het minimum te beperken zodat er voor de klant geen extra maatregelen getroffen hoeven te worden. 

 

 

Details

WIL JE Patrick INHUREN VOOR EEN PROJECT?