Over de kunstenaar

Leo is begonnen met graffiti spuiten in 1995. In deze tijd was zijn kunst vooral te zien langs de trein- en trambaan en langs verschillende snelwegen door heel Nederland.
In 2005 heeft hij van zijn hobby zijn werk gemaakt en begon zijn carrière als professioneel artiest. Met zijn bedrijfje Promotia wist hij al snel grote en internationale opdrachten binnen te halen.
Zo heeft hij een 500m2 wandschildering in een parkeergarage in Ypenburg gerealiseerd, een trappenhuis in China voor Bugaboo mogen spuiten en een beursstand voor Multi Vastgoed tijdens de MIPIM in Cannes met zijn kunst voorzien.
Leo heeft een breed netwerk aan bevriende kunstenaars en werkt hier vaak mee samen. Voornamelijk voor de grotere projecten weet hij altijd de juiste artiesten te benaderen.
Naast wandschilderingen heeft Leo ook vaak meegedacht over ludieke reclame Guerilla acties en deze uitgevoerd voor verschillende reclame bureau's.  Ook geeft hij workshops aan jong en oud. Hij wordt vaak benaderd voor educatietrajecten op scholen, buurthuizen, evenementen, bedrijfsuitjes en vrijgezellenfeestjes. Hiernaast is Leo ook sinds 2016 actief als projectmanager bij The Hague Street Art.

Al met al een veelzijdig, breed inzetbare kunstenaar!

Details

WIL JE Leo INHUREN VOOR EEN PROJECT?