Disciplines
Over de kunstenaar

Karski (1974) en Beyond (1983) zijn een kunstenaars duo uit Nederland. Ze hebben een achtergrond in grafisch design en graffiti. Karski pikte de spuitbus al op toen hij 10 jaar oud was, Beyond was van een andere generatie en startte met painten in 1997.

Ze starte met het combineren van hun skills en werk in 2012 als een experiment. Omdat de eerste muur die zij schilderde samen goed uitpakte besloten ze om hun krachten te bundelen. Sinds dat moment hebben ze muren gemaakt in veel verschillende landen. Karski en Beyond hebben beide een passie voor reizen en het maken van kunst. Op deze manier combineren ze hun passies in hun dagelijks leven.

Hun werk staat bekend om het gebruik van originele en levendige kleurencombinaties. Het bevat realistische, grafische en abstracte elementen, vaak met een verrassende diepte en ongelooflijke hoeveelheden dynamiek. Fotografie, onderdeel van hun curriculum, wekte hun interesse in het creatieve deel van deze discipline. Dit wordt duidelijk weergegeven in hun huidige werk.

Details

WIL JE Karski & Beyond INHUREN VOOR EEN PROJECT?