Groot nieuws! De ‘European Space Agency’ (ESA) en The Hague Street Art (THSA) bundelen hun krachten voor een uniek cross-overproject tussen Street Art en ruimtevaart.

ESA zoekt naar nieuwe manieren om bewustzijn te creëren voor haar activiteiten: dit keer door uit te reiken naar de jonge Street Art scene.
Op 18 mei strijden 10 top artiesten uit heel Europa om hun eigen meesterwerk te maken op een doek van 2 x 2 meter in Noordwijk, de Nederlandse stad van ruimtevaart, met 'ruimteverkenning' als inspiratie voor hun kunstwerken. Een jury met drie leden beslist samen met het (online) publiek welke artiest binnen de tijdslimiet van één dag het allerbeste kunstwerk heeft gemaakt.
De winnaar krijgt een heel speciale prijs: hij of zij wordt de eerste Street Artist die een kunstwerk zal maken in gewichtloosheid door mee te vliegen op een parabolische vlucht.

Graffiti Without Gravity! Deze samenwerking presenteert ‘live’ Street Art met een aantal van de beste namen uit de Europese Street Art scene, elk met hun eigen unieke stijl. De line-up voor artiesten is bevestigd en zal worden aangevuld door twee 'wildcards' voor artiesten in wording. Montana Cans, ’s werelds grootste spuitbussenmerk, sponsort het evenement met kunstenaarsbenodigdheden.

Interesse om deel te nemen door een van de twee wildcards te winnen? Om je aan te melden en om op de hoogte te blijven, ga naar http://www.graffitiwithoutgravity.com/

Deelnemende artiesten:
 

SERGE KB (Nederland)                               RESER (Italië)        

MR CENZ (Engeland)                                  ARSEK & ERASE (Bulgarije)

BOOGIE (Duitsland)                                   WELIN (Denemarken)

BUSTART (Zwitserland)                              LILY BRIK (Spanje)

DARRY PERIER (Frankrijk)                         ONE DUO (Belgium)