The Hague Street Art presents INSIDE

Op vrijdag 1 september opent de groepsexpositie van The Hague Street Art haar deuren aan de Korte Vijverberg in Den Haag. Het werk van 22 professionele kunstenaars zal tot en met zondag 10 september te bewonderen zijn voor bezoekers. 

Street Art kom je vooral tegen in de openbare ruimte, maar bij deze unieke gelegenheid worden de kunstwerken binnen geëxposeerd in een prestigieus historisch gebouw met uitzicht op de hofvijver. Vooral Haagse kunstenaars, met elk hun eigen creatieve achtergrond en werkwijze, hebben een selectie van nieuwe en eerder gemaakte werken samengesteld om aan deze unieke expositie deel te nemen.

Op de dagen na de opening zullen er steeds wisselde kunstenaars aanwezig zijn om de bezoekers te ontvangen en uitleg te geven over hun werk. 

Artiesten:
Sjors KouthoofdSerge KbNienke LitBier en BroodRingo / visual artist,Joy ChiquitaSophia Den BreemsTobias Becker HoffPatrick Artdrenaline,Amik JapansroodMarilou KlapwijkPatrick OutlinerMicha de BieDOminic BrownSuzanne Van Soest松尾喜生Mar KerRakestrekenErwin VerkadeJochem van AllerDavy Davidson, RichLab

 

Opening: vrijdag 1 september van 19:00 tot 21:00 uur 

Expositie: 2 t/m 10 september (za&zo 12:00 - 21:00, ma-vr 12:00 - 19:00)

 

 

Zet jezelf aanwezig op het Facebook event en blijf zo op de hoogte van de laaste info: https://www.facebook.com/events/581617888893281